j'ai envie de...

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Grupa negrupa

Dnes moja matka a sestra Angelina vyhlásili vojnu všetkým nežiadúcim baktériám v dome. Utieral sa prach, vysávač šiel na plné obrátky, okná začali chytať lesk a závesy sa stali také čisté ako v reklame na prací prášok. Dokonca aj dedo si upratoval svoju "noru", čo je u neho veeeľmi zriedkavé (raz za dva roky). A čo som robila ja? Ja som bola unavená z diskotéky a tak som len oddychovala a pozerala sa na tú hrôzu - upratovanie! Ja mám radšej "organizovaný bordel"

V noci bolo super. Spočiatku. S Američankou (jedna super baba - Slovenka. Takto som ju nazvala, pretože bola rok v USA) sme sa odpojili od našej grupy. Trošku sme sa nudili. Po včerajšku viem, že predstierať ingliš nejtiv spíkra je nádhera.

"I love Nitra. I've never been to Slovakia before.."

"Where are we goin'?"

.

.

"You think so?"

Tancovať "tanec plodnosti" (hopsáte ako laň a k tomu pridávate ruky) a vešať sa na lampu je tiež zábava. Len sa musíte mať na pozore pred policiou našou milovanou. Nakoniec sme sa aj tak zišli s našou pôvodnou grupou.

Disko v Diablovej krčme bola v plnej pare keď sme tam o štvrť na dve dorazili. Vyhli sme sa SBS (akože Svalnatí Big Supermanovia) a neplatili sme vstup. Jupíí. Prekvapilo ma však mužské osadenstvo. Rozdelili sme ho podľa typov:

1. Soľný stĺp

Nikdy netancuje. Na disko sa chodí zásadne LEN pozerať na to, ako vrtia zadkami sexy devy. Môžete ho nájsť za barom alebo opierať sa o stenu s nejakým tým drinkom v ruke.

Zvláštne znamenie: je s ním nuda

2. Zaujatý tanečník

Môže byť výborný tanečník s výbornou figúrou, ale keď vám po celý čas pozerá do výstrihu, na vlnenie vašich bokov a NIE do očí, prestane vás baviť.

zvláštne znamenie: pozerá "do zeme"

3. Som king

Ak tancuje, nevstupujte do jeho priestoru. Vlastne, on zabral tanečný priestor vám. Nestará sa. Je príliš zaujatý pútaním pozornosti na "jeb**ejšie" indivíduá.

Zvláštne znamenie: niečo biele (najlepšie tričko), aby mohol svietiť na fialovo

4. Som ožratý

Príliš veľa alkoholu. Príliš pekné baby a príliš veľa ľudí. Z toho vyplýva dezorientovanosť a nikdy mu nerozumiete, čo vraví. Môže vám povedať, že sa do vás zaľúbil. Veď, kto by netúžil po vyznaní lásky od opitého neznámeho?

Zvláštne znamenie: nepríčetný pohľad a priblblý úsmev na tvári.

5. HOPLA! mám frajerku or Podvádzač

Bavíte sa, tancujete. Telo na telo. Úsmevy. (Bozky.) A zrazu vám povie: "Ale ja mám frajerku." (Niektorí Podvádzači sú rafinovanejší a o frajerkách nevravia. Samozrejme, že ani frajerky nevedia o ich ehm... záletoch.)

zvláštne znamenie: nemá! Preto si treba dávať pozor

 

Ostatok tvorili norlmálni alebo aspoň zdanlivo normálni baviaci sa ľudia. Osoby nežnejšieho pohlavia sme nerozdeľovali. Možno nabudúce.

Domov som šla prvým ranným autobusom s Baličkou, jej novým objektom a skupinou indivíduí mužského pohlavia, ktorí sa prejavovali príliš bujaro. Bola som rada, že ujo autobusár mal pre ich správanie pochopenie a nevyhodil ich na polceste domov.

5:15 - posteľ sladká posteľ!!! Budík nastavený na pol deviatu.

Poznámka: na budúce piť menej fernetu (piští z neho v ušiach, keď chce človek pokojne zaspávať) a dať si pohodlnejšiu obuv (AUUUU mám otlačené nohy)

 

 

 


Crazy veci | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014