j'ai envie de...

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Paparazzi a Gigolova oslava

Asi sa stal zo mňa paparazzi... Som spoločníčka Výrazného pri jeho novinárskych pokusoch o slovenských celebritách. Hm... Naozaj celebrity. (Moderátori, speváci, scenáristi, heci, bojte sa...) Sedia vystrčené v nóbl bratislavských podnikoch a rozprávajú sa o veľmi podstatných veciach. Aj tak nechápem, ako slovenský bulvár dokáže stvoriť z ničoho článok, ktorý je čítanejší ako mesačný predaj mienkotvorného denníka. Ale budiš.

 

V poslednom čase majú ľudia nový šport. Zabíjanie a utekanie pred komármi. Zatiaľ sa to na poklese mojej váhy neprejavilo. Možno niekedy v budúcnosti. Ktovie, možno sa cicavý efekt komárov v budúcnosti zdokonalí natoľko, že budú sať aj tuk. Potom by im bolo nespočetne veľa ľudí vrátane mňa vďačných. Nateraz nám všetkých musí stačiť zväčšenie objemu určitývh častí tela.

Po nekonečne dlhých dvoch týždňoch som opäť zavítala do rodného mesta. Takže už mi menej chýbajú moje srdiečka. Videla som Američanku, Baličku, Pohoďáčku, Malého Princa a všetkých tých, ktorým som ešte nedala prezývky. Všetci sme sa stretli na Gigolovej oslave, z ktorej si niektrí pamätajú menej a niektroý trochu viac. (Gigolo je spolužiak Malého Princa, ktorý rád odhaľuje časti svojho tela, keď má v sebe určité množstvo alkoholu. A vždy je to veľká sranda.

Pri mojich potulkoch so žúrkychtivými Angličanmi som zablúdila do jednej reštaurácie. Robil tam čašník, ktorý okrem toho, že bol milý a vnímavý hovoril plynule siedmimi jazykmi. Cestovateľ, ktorý po dlhom čase zablúdil aj na rodné Slovensko. Angličania ho zjavne videli ako vhodného adepta na môjho bojfrenda a robili narážky. Prekvapilo ma, keď čašník zobral do ruky môj mobil, naťukal do neho svoje číslo a prezvonil sa. No myslím, že z toho nič nebude. Nateraz mi je dobre lietať si po svete voľná ako motýľ. Španieli majú pre tohoto tvora krásny výraz mariposa. Taktiež slovíčko flirtovať v ich jazyku znamená v doslovnom preklade do slovenčiny "motýlikovať" (mariposear). Prečo slovenčina nemá takéto pekné výrazy?

"Lucia, veď ty máš okolo seba takú charizmu!" vyhŕklo z ničoho nič z Výrazného.

"Áno, tak prečo som doteraz na ňu nikoho nezbalila?"

"Nooo, nepovedal by som.."

"Nikoho normálneho..." dodala som a obaja sme sa začali smiať.

Aspoňže existuje bratislavské staré mesto. Za mnou sedí podpredseda Smeru. Idem na neho mrkať. :P (joke)


Zaujalo ma... | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014