j'ai envie de...

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Odpáľ, fešák! Ja mám deku!

Keď sme boli malé deti, všetko bolo jednoduchšie. Aj čo sa vzťahov týka. „Ty si do mňa a ja som do teba.“ A boli sme do seba... Pokiaľ sme nezistili, čo to naozaj znamená.

Nedokážem sa ubrániť úsmevu na spomienku zo škôlkárskych čias.

„A keď budeme veľkí, vydáš sa za mňa?“ spýtal sa ma chlapec, s ktorým sa chcelo hrať každé dievča.

„Prepáč, ale nemôžem,“ ospravedlnila som sa s honosným štýlom. Tak, ako som to vždy vedela.

„Prečo?“ spýtal sa začudovane fešák.

„Som už sľúbila inému,“ vysvetlila som, chalanko to rozdýchal a o hodinu už pri ňom a pri jeho hračkách bolo ďalšie dievča.

Nikdy som nebola na fešákov. Ani som si nikdy neodkladala plagáty sexy chlapcov. Dokonca aj meno mužského herca, s ktorým by som sa chcela stretnúť a zvlhli by mi pri ňom nohavičky, by som v hlave lovila poriadne dlho. A nevylovila odtiaľ nič.

Pekní chlapi sa delia na dve skupiny – tí, čo si o sebe veľa myslia a berú za úplne normálne, že majú všetko/y a potom sú tu pekní chlapi, ktorí navždy zostanú iba zlatíčkami. Aspoň pre mňa. Jedno im ale neupriem, tým pekným čávom všeobecne. Vždy si nejakým neurčitým záhadným spôsobom uchmatnú škaredé baby. To je už len potom toho počúvania zo všetkých strán a áno, aj z tej mojej: „Ako to, že ona má takého frajera a ja žiadneho?“ alebo „Ako ho hentá klofla?“ a frázy podobného typu.

Lenže na rozdiel od iných dievčat si ja potom uvedomím, aká je s chlapmi oštara... Takže už som na to prišla! Chcem svojho „otroka“ na objímanie a na to, aby mi robil masáže chrbta a chodidiel. ALE kde takého zohnať? Nuž, bude mi musieť postačiť deka a masážne salóny. Zatiaľ.

„Myslím, že ma podvádza,“ povedala mi nedávno moja Angelina, nádherná vysoká štíhla brunetka, ktorá sa nemusí ani maľovať a aj tak je ako modelka. To už kde sme? –pomyslela som si a rýchlo ju ubezpečila, že určite to nie je pravda. Veď keď si  už pekná baba nie je istá, čo potom máme hovoriť my menej obdarené? Čo ale Angelina ani jej chlap (ktorý podľa všeobecných ženských kritérií nie je pekný) nevedia je, že mám pre ňu niekoľko nápadníkov, ktorí sa mi sami ponúkli. Tak dúfam, že ten jej si ustráži to zlato, čo „doma“ má. Nechcem byť svedkom bitky o Angelinu... Niekto by sa mohol vážne zraniť.

A nakoniec vás ešte poteším múdrosťou, ktorú som našla na nete: „Chlap sa zaľúbi do peknej ženy, žena zase do krásnych rečičiek...“


Moje | stály odkaz

Komentáre

  1. máš tam chybu
    „Chlap sa zaľúbi do peknej ženy, žena zase do krásnych vecičiek...“ :D
    publikované: 17.01.2012 17:29:47 | autor: shn (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. j´ai vieu
    akási si pomýlená. peknú babu chlap potrebuje na reprezentáciu , nežnú, úprimnú a láskavú na celý život. Tak tej Angeline asi toto chýba. Zo zapovedaného chleba najväčší krajec a keby si ty ten krajec mala, tak by si nevravela, že sú chlapi oštara
    publikované: 17.01.2012 19:39:29 | autor: ach jaj, (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. To ach jaj
    Angelina ma vsetky vlastnosti, ktore si vymenoval :) a krajec mi este netreba ;)
    publikované: 17.01.2012 20:02:31 | autor: lucka (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Ak je kýžená
    Angelina obmedzená, ani nádhera najnádhernejšia jej nepomôže
    no môže byť obmedzený on a s takým ťažký život

    hoci viacmenej nejako obmedzení sme všetci, záleži ako a v čom
    publikované: 17.01.2012 20:58:30 | autor: lorelei (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014