j'ai envie de...

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Svetlo do roku 2011 a menej chujov(itých vecí)

Dnes vraj má byť zatmenie Slnka. Ak si chcete privstať, prípadne aj so svojou polovičkou, užite si to. Ja pravdepodobne budem spať. Deväť hodín ráno je príliš skoro. Navyše nemám polovičku. Dám vám však pár svetlých rád do vzťahu na rok 2011.
 

Moja prvá rada sa týka svetla. Vždy vnášajte do vášho vzťahu svetlo. Keď sú veci svetlé, ich krásu si viete viac vychutnať. Pri zašednutých tmavých nejasných farbách to nie je ono. Upresním, že ide o úprimnosť. Ak máte niekoho naozaj radi, treba byť k nemu 100%-ne úprimný. Každá lož raz vyjde najavo a čerstvé to prijme druhá strana ľahšie ako zaschnuté. Pretože zaschnuté veci sa čistia dlhšie. Je na to treba veľa oškrabávania, čistenia, sušenia. Niekedy to vôbec nejde „vyprať“.

 

Vo dvojici po opici. Chcela by som najradšej napísať. Vo dvojici to naozaj ide ľahšie. Napríklad Penguin a jeho Ona. Ju nechal chlap a krátko nato začala chodiť s Penguinom. Myslela som, že bude zahojovač rán, ale on sa stal pravým opakom. Viem, že niekedy to nevyjde, ale nemusí to predsa platiť iba na vzťahy, ale to je už iný príbeh ;)

 

Vždy žite svoj vlastný život! Je to najlepšia rada, akú vám môžem dať. Nevzdávajte sa svojich koníčkov a povinností kvôli niekomu, kto možno časom bude pre vás nikto a vy sa budete cítiť ako prázdna nádoba, ktorá čaká na rozbitie.

 

Majte hrdosť, ale nie prílišnú, aby ste nespadli hlboko, majte nadhľad a myslite do budúcnosti. Blízkej budúcnosti.

 

A nakoniec citát: „Láska je prameň, ktorý prekážkami vyrastá.“ Povedal to vraj Alfonz Mucha.

 

Nech vaša láska vyrastá a nevyschne a nech chujovia a chuje zostávajú ďaleko vášho obzoru, alebo si ich všimnite a vyhýbajte sa im.

 
 
Veľa lásky, porozumenia, úprimnosti a odhodlania
 
vám praje
 
vaša Lucka

Moje | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014