j'ai envie de...

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

V poslednom čase je to bieda

celááá ja :o)

Crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrn!!! Nie, toto nie je budík.

"Halooo???" ozvalo sa z mojich úst riadne rozospatým hlasom. Toto hovorím ja? Pomyslela som si. Fakt hrozný hlas. Odteraz už ráno nebudem hovoriť. Iba ak by som si našla chlapa a ten by to považoval za sexy. Teda, ak si niekedy nájdem toho chlapa... V poslednom čase je to so mnou a s chlapmi bieda. Vlastne, bieda je slabe slovo!

"Ahoj Luci, tu Eva. Zistili sme, že vám prišiel ešte jeden projekt. Zoberieš si na starosť jeho konzultáciu a tak?"

"Jasne! V pohode." ozval sa zas ten hrozný hlas.

Po svojom neplánovanom rannom budíčku som už zaspať nemohla. Ležala som na posteli s jednou nohou na paplóne a druhou pod ním. Kebyže mám o dvadsať kilov menej tak sa cítim ako modelka, ktorá pózuje pre nejaký superpredávaný magazín. Môžem snívať. Hoci.... Po tom aerobiku sa mi zdá, že mám trošku viac vyrysované brucho, ale ešte stále patrí do kategórie "pretekárske". Navyše, to, čo mi ovísa na všetky strany sa asi ťažko dá nazvať svalmi. Najkrajšie sú aj tak moje vlasy. Ani ryšavé, ani blond. Taká super kombinácoška a úplne prirodzená!

Oooooooooookej! Už vstávam... Kráčam do kúpeľne. JAUAJS! To čo mám zo zadkom? Žeby svalovica? Jau jau. Ale riadna... Chlapi si vôbec neuvedomujú, akú obetu musíme my ženy pre nich prinášať, aby sme sa im aspoň trochu páčili. Okej, už som v cieli - pred zrkadlom. Ejha! To čo mám s vlasmi? Koruna mojej krásy je dnes akosi bez lesku.. Aj tá ofina je dáka čudná. No, dnes ide segra ku kaderníčke. Bude si musieť nájsť čas aj na to, čo mám momentálne na hlave... Uf! Nemám menší zadok? NIE! Lucia, už sa prestaň skúmať, vravím si v duchu.

Páčia sa druhému pohlaviu veľké zadky? Asi hej, lebo dosť z nich si myslí, že J.Lo je sexy s tými jej implantátmi. A niektorí moji kamoši majú dokonca aj frajerky s veľkými zadnosťami. (no, Brčkavý mi práve píše, že on má iný typ, ale tak, on je inýýýýý :o) a Peťo mi povedal, že môže byť... a vraj mám podobný. NO! radšej to nebudem komentovať :D ).

A takisto sa im páčia aj plné pery. Minule som stála pred Pekárňou so segrou a jeden chalanisko jej povedal: "Ja mať také pery, tak tu nestojím sám." No, a už vieme, prečo všetci zbožňujú Angelinu Jolie. A aby ste si nemysleli. Ona to tiež nemá prirodzenéééé :o)

Veľké prsia. Tak myslím, že o tých snívajú úplní nadržanci alebo jednoducho takí "nocomment"chlapci. Časy kedy boli veľké dudy IN už pominuli. Však, Pamela? :D :P

Napísala som na pokec: "hlada sa normalny nenadrzany chlap"

Hneď mi prišla odpoveď: "taky neexistuje, lebo jedno vylucuje druhe."

Super...

 


Moje | stály odkaz

Komentáre

  1. projekt???
    alebo ako je to s tymi chlapmi?
    inak, ta odozva na vyzvu z pokecu to cele poriadne zaklincovala:D:D:D dobreee si precitat takto zrana, ked som sa prave vratila na izbu z maratonu tatranskych fotiek...muheheheee:P
    publikované: 28.02.2008 07:48:37 | autor: dona (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. aktualna situacia
    Mno, cita sa to super, bavil by som sa super, len keby to nie je pravda :) Bohuzial aktualna situacia na trhu s chlapmi je neprajna pre princezny a takisto situacia na trhu so zenami nie je moc vyhodna pre princov :) Momentalne letia tigrice a tigraci, levice a levy, diablice a diablikovia a podobne. Vzhladom na to, ze urcitu minoritnu cast populacie nepritahuju mackovite selmy, ci rohati pekelnici, najdenie partnera splnajuceho ich elementarne poziadavky da dnes zabrat. Ale vacsine to vyhovuje a bavi sa. Ved bavit sa je dnes tak IN. A jako sa vravi u nas: Lip uz bylo....
    Lovu zdar :-D
    publikované: 14.03.2008 12:54:59 | autor: Peter (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Ženské tělo
    Zajímavý rozbor, jak to vidí žena, že to asi vidí chlapy :D Mě třeba můj přítel pořád říká "nemaluj se, jsi krásná taková jaká jsi" nebo "mě se tvoje malinká prsa líbí a tvůj šťavnatý zadek taky". Mimochodem zadek mám velký :D No prostě si nemyslím, že by všichni muži byly na vzhled ženy tak přísní. Jo a jak píšete, že už odzvonilo velkým "dudům", tak teď už se dokonce dávají prsa i takto https://nova-prsa.cz/zmenseni-prsou/ zmenšovat, takže máte vlastně na jednu stranu pravdu.
    publikované: 12.02.2022 08:45:09 | autor: Indi (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014