j'ai envie de...

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sex na Silvestra? Yeah, bejbe!!!

Nový rok ma privítal naozaj v tom najlepšom. Po tej nehode v kúpeľni po Štefanskej sa so mnou matka ledva rozprávala. Ešte k tomu, ako keby to nestačilo, som ochorela. Skvelý začiatok roka.

Inak, nechápem, prečo si všetci chlapi v podnikoch myslia, že na Silvestra zbalia hojicakú pipku. Človek si tancuje so svojou partiou a vedľa je nejaký úbožiak s ešte stále oblečenou bundou (aj ked je vo vnútri vyše 25°C) a drgá do kažej potencionálnej dračice. Asi dúfa, že niektorej sa zapáči tá bunda alebo možno aj tie tri kilá pomády, čo má vykydnuté na makovici. Nuž, myslela som si, že mňa TAKÉTO šťastie nepostihne, keďže som si nezobrala výstrih ani sukňu.

Pohoďáčkin výstrih zrejme zaujal dvoch úchylných Talianov, ktorí si zjavne prišli na naše krásne, malé a lacné Slovensko užiť. Problém je v tom, že neboli v našej vekovej hladine, ale o takých 20 rôčkov starší. Myslíte si, že im to vadilo? Hádate správne, nie. Druhý Talian - ten ešte starší a ešte menej... ehm.. sympatický sa vrhol do balenia Baličky. Viete, aký je Baličkin typ? Metrosexuál (prinajhoršom sa na neho podobá), ktorý je feši oblečený a nemá dlhé vlasy. Sympatický Talian vyzeral ako keby ho práve vypustili zo starobinca a ešte k tomu po anglicky hovoril štýlom, že mu striekali sliny z úst na všetky strany. Sa čudujem, že nikomu sa neobjavil na perách opar. Američanka sa len prizerala a spolu s Kučeravým sa rehotali.

Po polnoci sa kvantum alkoholu v telách úchylných silvestrovských mačov zvyšovalo a s ním aj moja nálada na toto plemeno. Ako mi raz niekto múdry povedal: "Najlepšia je ignorácia." Ja som k ignorácii pridala ešte jeden milý opovrhujúci pohľad a bolo.

Ešte som nezažila noc, kedy by som videla bozkávanie homosexuálov. Priznám sa, že to bolo celkom zaujímavé. No chlapskej spoločnosti z mojej žúrbandy sa to nezdalo príliš prirodzené.   Známy vizážista a kolorista, ktorého som si najskôr pomýlila so ženou v tom klube zbalil asi 3 chlapov. Teda, troch za ten čas, čo bol v mojej blízkosti. Ktovie, či si vôbec tí chlapi uvedomovali, že je to muž... V každom prípade, nebolo to také vtipné (pre mňa to bolo prirodzené). A pre okolité publikum sa to zdalo pohoršujúce.

V každom prípade, tohoročný Silvester sme všetci prežili v šťastí a radosti. O zdraví, žiaľ, písať nemôžem, pretože z hodinového čakania na taxík som ochorela...

A dúfam, že v mojom prípade neplatí "ako na Nový rok, tak po celý rok", pretože by som spávala do tretej, liezli by mi na nervy chlapi a bola by som stále chorá...

 

 


Moje | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014