j'ai envie de...

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ja - striptérka, herpes a nadržané baby

Dnes som si na internete robila testy. Vraj som aj mila, aj pekná, dobrá v posteli a moje budúce povolanie je striptérka. Super.

Ešte stále mám herpes a ešte stále som chorá. Don Juan mi vraví, že by zo mňa bola zlá striptérka, lebo keby som dlho vyzlečená, určite prechladnem a to by bolo veľmi nevýhodné pre mojich zamestnávateľov. Má pravdu. Musím si nájsť niečo iné. Mohla by som byť modelkou, herečkou, právničkou, ekonómkou alebo vplyvnou milenkou. Žiaľ, všetky tieto zamestnania sú na Slovensku buď zbytočné, kvôli tomu, že sú najčastejšie. Malo by to byť niečo s nádychom originality. Budem nad tým musieť ešte pouvažovať...

Včera Angelina zistila, že sa jej chlapi boja. Teda, možno nie boja, ale majú pred ňou rešpekt. Chlapi totiž nikdy nesmerujú do takých výšin, v akých je ona. Pekná, milá, inteligentná. Čierny vraví, že je to iná liga, do ktorej by ani on nešiel. Vraj ak by s takou babou šiel na rande, nestihol by si ani jendu zapáliť a už by bolo na stole 10 drinkov a plný podnik kývajúcich usmiatych pánov. Niekedy nechápem, prečo môže byť niekto taký pekný a taký sám. A niekedy nechápem, prečo škaredá nadržaná "babenka" v nočnom klube zbalí 5 úchylných indivíduí a krásne dievča ako obrázok zostane nepovšimnuté. Nepovšimnuté tými normálnymi chalanmi. Pretože len looseri a "preťahovači" dokážu baliť tento typ báb.

Robila som si ďalší test. "Myslím ešte na svojho ex?" Vyšlo mi, že nie. Kto by aj myslel na metrosexuála s homosexuálnymi sklonmi, ktorý sa nevie obliekať a je celé dni nadržaný? Okrem toho to bol chlap, ktorý chcel veľa dokázať, ale čakal, kým niečo príde k nemu. Neprišlo a teraz ani neviem, čo robí a kde je. Naposledy som ho videla opitého v jednom podniku a chcel sa so mnou porozprávať. Odfajčila som ho a povedala, nech mi už nekríži cestu. Hádam to ten jeho mozog pochopil.

Takže netuším, prečo Mrkvička stále omiela, že toho pravého človek s tou najväčšou pravdepodobnosťou stretne len v nočnom klube.

 


Moje | stály odkaz

Komentáre

  1. :D dobre naladu mam dobru mozem ist spat, dik :)
    a one, aj ja chcem ten test ci myslim na byvalu priatelku :P
    publikované: 05.01.2009 01:48:03 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :)
    tato diagnoza u muzov sa vola strach z odmietnutia, preto radsej "lahsie terce" :)
    publikované: 05.01.2009 06:56:02 | autor: vesper (e-mail, web, autorizovaný)
  3. sex
    som nadrzana
    publikované: 12.02.2010 12:27:06 | autor: Martina (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014