j'ai envie de...

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Každý vták sa raz postaví... a odíde

Dnes pršalo. A to by som asi mala neuveriteľné šťastie, keby ma nezastihne "pár" kvapiek. Obdivujem svoju inteligenciu - ráno som videla mraky a zobrala som si ambrelu. Žiaľ, tá nezabránila tomu, aby sa moje plátené baleríny kompletne premočili. Keď som šla večer domov, už nepršalo. No všade naokolo bolo plno mlák. Vtedy mi napadlo: Viete, aký je rozdiel medzi dievčaťom a chlapcom? Dievčatko mláku obíjde, chlapec prejde jej stredom - tam, kde je najväčšia voda. Čo sa týka "mláky citov", tak cez túto sa aj ten najsupermuž bojí prejsť...

 

Cestou domov lietali po oblohe okolo mňa mokré vtáky.

 

"Nie je moja chyba, že ste mokrí!"

 

Vydávali akési čudné škreky. Jasné, máj - lásky čas už zaregistrovali aj oni. Páriť sa chcú.

 

"Máte smolu, nič z toho nebude. Ani dnes, ani zajtra... a potom? Ani potom..."

Byť slobodná ako paloma negra a lietať si kade chcem,s kým chcem, bez toho, aby niekto mal alebo mohol mať námietky.

Nechápem, prečo Angelina chce mať chlapa. A ešte väčšmi nechápem to, že ju stále niekto pozýva na rande a nikto z tých "romantikov" nie je normálny. Normálny pre ňu (pretože je jedinečná). Ona ešte nevie, ako jej je dobre. "Ja chcem, aby ma aml niekto rád!" vraví mi. Možno neskôr pochopí...

Už je to takmer týždeň, čo si nemusím nabíjať mobil každý deň (lebo niekto potrebuje stáááále prezváňať), týždeň, čo nedostávam neslušné návrhy na bozkávanie... Ach, sladký týždeň bez úchýlných a nechutne priromantických básní o láske a mojich nekonečne krásnych prsiach.... (NO COMMENT)

 

Ten vták našťastie nelietal okolo mňa dlho...

 

Myslela som, že chcem niekoho, kto by ma mal rád a vážil si ma a bral ma takú, aká som.... (a blablablabla) No v skutočnosti som potrebovala len otvoriť oči, aby som videla, že ešte ho nechcem a nepotrebujem. Mám predsa Baličku, Američanku, Blondínku a veľa mojich srdiečok /aj tých, ktorým som ešte nedala prezývku), ktoré tak veľmi ľúbim... a verím, že aj oni mňa. :o)

 

Veta, ktorú v poslednom čase opakujem veľa ráz (a baby so mnou súhlasia) je: "Chlapi sú svine s malým mozgom, ktorí majú v hlave iba sex." (aspoň tí pod 20 určite...)

Alebo ako vravieva Ľuda: "Keď sa kokot postaví, tak sa rozum zastaví."

PS: Don Juan? Mal si pravdu. A naozaj ďakujem za varovanie. Pomohlo mi to od toho nezmyselného začiatku pozerať sa na Smejka s nadhľadom. Máš u mňa jedno. Veď vieš.... :o)

Venované všetkým srdiečkam.... <3


Moje | stály odkaz

Komentáre

  1. Luuubilo sa mi to...
    Zase raz nieco co sa mi neuveritelne pacilo Lucifuk moj =) A ano mam ta rada aj ked si mi tu prezyvku este stale nedala =)) Dufam ze si toto co naskor precitas =) Inac ta tvoja pisomka z nosky vyzerala dnes s mojho uhla pohladu velmi pekne =) tak cisto =)
    publikované: 06.05.2008 18:49:05 | autor: Ľ.... (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014