j'ai envie de...

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Blondínka, sex a kocúr

Dnes som bola vonku s Blondínkou. Nemala som angličtinu a zhodou okolností som sa to dozvedela, keď mi prišla smska od učiteľky desať minút pred hodinou. Blondínka sa aj tak chystala do mesta, ale kvôli mne prišla skôr. Je to asi tá najkrajšia a najmilšia žena v mojom okolí a k tomu aj inteligentná. Ešte jedna vec - Blondínka je už dva týždne brunetka.

Sedeli sme v jednej kaviarni a pili Sex on the beach. Zahľadela sa na mňa a spustila: "Počuj, ty si prečo vlastne ešte panna?"

No, modlila som sa, aby túto našu debatu nezachytili okolosediaci (hlavne Eragon - budúci archeológ, s ktorým sa poznám 4 roky). Cítila som, ako mi očerveneli líca a priblblo som sa na ňu usmiala...

"Ja neviem, nebolo kedy," odpovedala som rozpačito.

Vlastne, nikdy som sa nezamýšľala nad tým, prečo? Nejako ma to netrápi a dúfam, že v dohľadnej dobe ani nebude.  Nemienim si "užívať života". Nemienim brať antikoncepciu, žiť v strachu (čo ak???) a tešiť sa na periódu (ako vravievala prababi). Asi som divná, alebo staromódna. Ak by som aj niečo v blízkej budúcnosti chcela, nebolo by s kým. Možno skončím ako Bridget Johnsová - v tridsiatich sama, vlastný byt, opitá každý piatok s kamošmi. Uf, to by bolo strašné. ALE, ona si predsa našla svojho princa. To sa mne nestane...

kika: este stale na neho myslis?

ja: hmmmmm

kika: ale no taaaak

ja: vies, je to take, ze ja na neho myslim a potom mam take obdobie, ze nie a potom mi ho ZASE nieco pripomenie.

 

Zvláštne. Už pol roka som s Bozkávačom nebola, ale v poslednom čase sa o ňom bavím veľmi často.  A keď ho nespomínam ja, tak sa nájde niekto, kto sa spýta: "Čo ty a Bozkávač?" Aj včera keď ma Don Juan odprevádzal domov z baru sme sa o ňom bavili.

"Lucia,  on si ťa nezaslúži. Ty si pre neho pridobrá!" vravel mi podnapitý Don Juan kráčajúc okolo mňa ako moja obežnica. Ale ako vieme, kto je pre nás dobrý a pre koho sme dobrí my?

Niekedy by som si želala, aby boli vzťahy menej zložité. Neboli by tu žiadne "nedobytné pevnosti" ani mačovia... Ale to by asi nebolo ono...

Dobre, že mám toho kocúra. Aspoň "niekto" sa so mnou mazná a pradie pri mne.

Venované Supermanovi za to, že z donútenia :P


Moje | stály odkaz

Komentáre

  1. Porsche vs vztah :)
    Ja som sa prestal zaujmat profesionalne o zeny...a vsetok cas venujem do kariery a skoly :) a zistujem.....ze to je sice nadraka...ale aspon nemam cas sa trapit :) Leto bude drsne :)
    Dufam,ze ty ho budes mat krasne v naruci skutocneho princa :)
    publikované: 12.03.2008 22:32:33 | autor: Voloda X (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. komplikovane vztahy
    Pekny clanok, vystihuje komplikovanost komplikovanych ludskych vztahov :o)
    Ale nie, Luci, ten clovek tam niekde na Teba caka..a najdes ho vtedy, ked to budes najmenej cakat ;-) Ver mi, viem o com hovorim :o)

    Tak, este spocitat nelahku matematicku ulohu...fu :-D
    publikované: 14.03.2008 12:43:38 | autor: Peter (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014